AUDYCJE RADIOWE
Kulinarna pasja od małego
Dlaczego warto gotować całą rodziną i jak zaszczepić w małym dziecku kulinarną pasję? O tym, a także o wydarzeniach organizowanych w Studiu Kulinarnym Domowa Spiżarnia opowiadały Karolina Zawierucha oraz Magdalena Woźnicka-Bogdan.
- Dzieciaki, poprzez gotowanie, uczą się manualnych czynności – dotykają struktur i smakują różnych, nowych rzeczy. Łatwiej w ten sposób poznawać smaki, które my, dorośli, już znamy – podkreśla Karolina Zawierucha.
By umożliwić maluchom kulinarną przygodę, Studio Kulinarne Domowa Spiżarnia organizuje warsztaty Dziecięcy Galimatias.
- Zapraszamy na nie dzieci w wieku od czwartego do trzynastego roku życia. Podczas zajęć uczestnicy przygotowują trzy dania, a rodziny mogą spędzić czas wspólnie. To okazja do spróbowania pysznych i wyjątkowych dań – zachęca Magdalena Woźnicka-Bogdan.
AUDYCJE RADIOWE
- Kobieton (13)
- ABC Zdrowia (29)
- eM na Zakupach (52)
- Świętokrzyskie to my (12)
- Stacja Integracja (13)
- Z życia wzięte (34)
- Piąta Strona Świata (60)
- Różne (3)
- Akademia Aktywnego Słuchacza (68)
- Magazyn "Na 4 łapy" (30)
- Gość Radia eM (122)
- Wokół Kultury (22)
- Z kulturą na TY (49)
- Powrót do przyszłości (19)
- Muzykomania (2)
- Poranna rozmowa (2)
- ABC Zdrowia (7)
- Gość radia eM (34)